26 igralniških poker strategij za nove profesionalce

Ampak ne, če stavimo na novi potezi, se Zločev nadaljnji Pregled športne knjige 10bet razpon skrči, tako da lahko približno JT+, kar pomeni, da šest outov za naslednji par ne bo več dovolj velikih za osvojitev novega kuhalnega lonca. Nato bom prikazal napredno metodo za ogled spletnega pokra iz dobrega teoretičnega zornega kota, ki vam bo zagotovo pomagal ugotoviti uhajanje celotne metode. Ampak ne, pomembno si je le zapomniti, da , bere in obveščaš niso zanesljivi znaki nasprotnikovega dajanja električne energije. Morda so zavajajoče in jih je res treba vedno najti v povezavi s tem, kar lahko imate v zvezi s tablo, skupaj z vašim lastnim dajanjem. Hkrati je nujno, da se izognete temu, da bi dali preveč besed, kar lahko daje prednost vašim tekmecem.

  • Prinesimo majhne pare c-stav na vaš flop, na primer o tem, kako bo kdo izboljšal svoje igre.
  • Še en logičen dober zgornji razpon je pravzaprav QQ+/AK, to je 2,6 odstotka od rok.
  • V primeru, da oseba pred flopom brani svoj veliki blind, ima veliko Kx daja in tako jaz nimam več monopola za divje.

Načrtovane kvote so manjše za to, kaj je danes v središču, in veliko več za to, kaj bo kasneje. Ko smo prebrali prej, zasnovan je verjetno, da delež denarja, porabljenega tako, da lahko valuto zbrali v povprečju v primeru, da bi veliko dati. Raziskovanje njegovega razmerja glede na to, kako pogosto ustvarimo omenjeno veliko kombinacijo, nas obvešča, kako ugodne so naše lastne predvidene možnosti in morda se vam bo res splačalo pogovarjati o povsem novi vložki, ali morda ne. V bistvu boste kjer koli opazili močno inverzno razmerje med predvideno priložnostjo in varščino, ki jo lahko odložite. Drug izziv, če ne preverite lastne tipične dobre karte, je ta, da postane vaš razpon checkbacka bolj negotov. Ko pogledate nazaj in vaš sovražnik zahteva velik vbod, boste videli zelo visoko glasnost upogiba.

Pregled športne knjige 10bet – Vse rešeno ročno

Oboje, želite izbrati ime, ki ima aktivno ploščo, kot je ta, kjer se orehi zelo spreminjajo glede na spremembo in/ali morda lake. V primeru, da vaš zlobnež preveri in prazen pretvori zemljišča, bi lahko raziskali veliko velikost, da bi zavrnili varnost iz več prinašanj, ki so na voljo na njegovi plošči. Eno od več mest, ki je lahko težavno za večino igralcev PLO, se pojavi, ko igrate dobro posodo s tremi stavami.

Advertisement

Block Jewel

Ideja #1: Razmislite o svojem nasprotniku

26 igralniških poker strategij za nove profesionalce

Naša lastna vrednost je očitna, imamo 49, 66, J6, J4, 64 in tudi posebna AJ in KJ. Kar zadeva naše blefiranje, sem imel veliko odklenjenih pokončnih žrebanj in veliko žrebov z asom, damo in morda kraljico z veliko barvo. V notranjosti imam tudi nekaj kul blefov, na primer osnovne partnerje, ki imajo res slab kicker, in imajo posebne roke, ki imajo drug drugega backdoor straight in boste flush draws.

Najnovejša ideja absurdnih iger za razrezane klepetalnice

V nasprotnem primeru boste na tem mestu prepogosto odstopali in vaš nasprotnik je lahko tudi moj. Boste našli več kot komplete in boste najboljši par boljši kicker, medtem ko fant ne; naš srednji niz je močnejši; zrak zagotavlja zgornje karte, ki so večje od velikega dela našega nasprotnikovega neba; in tako naprej. Imajo raznoliko vrlino, vendar skoraj vsak zmenek pridemo do c-wager small.

Potem, ko boste tudi prej izgubili ugled Hijack, je najbolje, da prilagodite zdravilo Eight-Seven, ki se sooča z izboljšanjem. Zaradi teh položajev je tudi nekoliko oslabljen za izkušnje, vendar ni velika napaka, če se odločite za to. Če bi jo želeli igrati, boste verjetno želeli igrati 3 igre.

26 igralniških poker strategij za nove profesionalce

Če igrate igre z 9 podajami, je veliko bolje, da to storite previdno glede na tri osnovne razvrstitve (UTG, UTG+1 in morda UTG+2). Za posameznike, ki so tudi med zelo gladko in pasivno jedilno mizo, boste morda lahko izstopili z dvigovanjem. Toda med več jedilnimi mizami, ki je največ sendvič, raziščite morebitne denarne izgube. Potem lahko naredite velike izkoriščevalske spremembe, s katerimi se soočite s šibkejšimi igralci znotraj glavne slepe stave, tako da uporabite 100-odstotno c-stavo na obveščenih monotonih flopih in tudi minimalno povezanih ravnih flopih (kot je 8-3-2).